Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lamolep gyógyszerrel tapasztal...

Lamolep gyógyszerrel tapasztalatok? Mellékhatások?

Figyelt kérdés

Láttam itt már kérdéseket ezzel kapcsolatban, de hátha vannak frissebb vélemények. Most kezdtem el szedni lamolep-et hangulat stabilizálása céljából. Elolvastam a betegtájékoztatót stb, de azért érdekelne, hogy akinek pl mellékhatások elő jöttek, mik és mennyi idő után?

Jelenleg egy hétig fél tablettát kell szednem (bár furcsa, hogy a tájékoztatón azt írják, hogy nem ajánlott elfelezni, azonban a pszichiáterem így írta fel) majd utána esténként egy egészet. (100mg)

2021. okt. 5. 12:45
1 2 3
 11/23 berny05 válasza:
93%
Sziasztok! Érdekelne, hogy bivalyerős szorongásos depresszióra kaptam lamolepet. 10 napja szedem. 2 napja lett emelve a 25mg 50re. Mikorra várhatok valami hatást? Tudom, hogy ez kis mennyiség, csak már nagyon el vagyok keseredve. És elfáradtam a küzdelemben. Van valakinek pánik és szorongásra szedett lamoleppel pozitív tapasztalata?
2021. nov. 2. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
1 hónap kell legalább a hatáshoz.
2021. nov. 2. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
19%

Biztos jobban ért egy orvos hozzá mint én... Csak nem értem mi köze ennek a gyógyszernek a pánikhoz, meg a szorongásos depresszióhoz.

Ez tudtommal egy epilepszia gyógyszer, aminek az a másik hatása, hogy bipoláris betegek súlyos depressziós, és mániás időszakait megelőzze, és a hangulatot normál szinten tartsa. Hogy jön ide a pánikroham és a szorongásos depresszió?

Ezek a bennem felmerülő kérdések. Lehet nincs igazam. Ha valaki ért hozzá érdekelne, van-e ilyen

2021. nov. 6. 20:43
 14/23 berny05 válasza:
96%
Pedig van, akinek a pánikbetegségét szüntette meg. Illetve Amerikában már szorongásoldóként is alkalmazhatják, nálunk hivatalosan még nem. Azért én bízom benne. Már az 50 mg mellett is érzem, hogy van minimális változás.
2021. nov. 6. 22:46
 15/23 anonim ***** válasza:
83%
Bipolarisra a legjobb,de a szorongás hozzátartozik szóval arra is jo.
2021. nov. 7. 09:40
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
Én nem tudtam róla hogy a szemre negatív hatással van.
2021. nov. 7. 09:44
 17/23 anonim ***** válasza:
40%

Én tegnap este kezdtem szedni, ma úgy érzem magam mint aki influenzás, fáradt vagyok, húz a fejem, fájnak a végtagjaim, kedvtelen vagyok stb.

Remélem elmúlik nemsokára...

2022. márc. 11. 15:02
 18/23 anonim ***** válasza:
46%
Ne írd a gyógyszer számlájára az influenzát.
2022. márc. 11. 16:42
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem mondtam hogy influenzás vagyok. Azt írtam ÚGY ÉRZEM MAGAM MINT aki influenzás. És a gyógyszer mellékhatásai között a gyakoriak közt említik az influenzaszerű tüneteket.

Influenzás már csak azért se lehetek mert semmi légúti panaszom nincs, se lázam sem semmi ilyesmi, egyszerűen csak fáradt vagyok, fáj a fejem és a végtagjaim. Egyértelműen a gyógyszer mellékhatása.

2022. márc. 11. 17:00
 20/23 anonim ***** válasza:
31%
Hogyne
2022. márc. 11. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!