Lamolep gyógyszerrel tapasztalatok? Mellékhatások?
Láttam itt már kérdéseket ezzel kapcsolatban, de hátha vannak frissebb vélemények. Most kezdtem el szedni lamolep-et hangulat stabilizálása céljából. Elolvastam a betegtájékoztatót stb, de azért érdekelne, hogy akinek pl mellékhatások elő jöttek, mik és mennyi idő után?
Jelenleg egy hétig fél tablettát kell szednem (bár furcsa, hogy a tájékoztatón azt írják, hogy nem ajánlott elfelezni, azonban a pszichiáterem így írta fel) majd utána esténként egy egészet. (100mg)
Biztos jobban ért egy orvos hozzá mint én... Csak nem értem mi köze ennek a gyógyszernek a pánikhoz, meg a szorongásos depresszióhoz.
Ez tudtommal egy epilepszia gyógyszer, aminek az a másik hatása, hogy bipoláris betegek súlyos depressziós, és mániás időszakait megelőzze, és a hangulatot normál szinten tartsa. Hogy jön ide a pánikroham és a szorongásos depresszió?
Ezek a bennem felmerülő kérdések. Lehet nincs igazam. Ha valaki ért hozzá érdekelne, van-e ilyen
Én tegnap este kezdtem szedni, ma úgy érzem magam mint aki influenzás, fáradt vagyok, húz a fejem, fájnak a végtagjaim, kedvtelen vagyok stb.
Remélem elmúlik nemsokára...
Nem mondtam hogy influenzás vagyok. Azt írtam ÚGY ÉRZEM MAGAM MINT aki influenzás. És a gyógyszer mellékhatásai között a gyakoriak közt említik az influenzaszerű tüneteket.
Influenzás már csak azért se lehetek mert semmi légúti panaszom nincs, se lázam sem semmi ilyesmi, egyszerűen csak fáradt vagyok, fáj a fejem és a végtagjaim. Egyértelműen a gyógyszer mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!