Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A dohányzással le lehet...

A dohányzással le lehet szokni a Tramadolról?

Figyelt kérdés
Mindkettő emeli a dopamin, szerotonin szintet, ha jól tudom.

2021. okt. 4. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es te paranoiás vagy! Nem én kértem! Hanem a kórházban automatikusan beadták injekcióban. Ráadásul az infúzióba nyomták bele. Azt már csak a korházi zárójelentésben tudtam meg hogy mit adtak be. Mivel egyetlen egy nővér sem volt hajlandó meg mondani, hogy milyen fájdalomcsillapítót kapok. És mint írtam a tramadolt a kórházban injekció formában infúzión keresztül kaptam. A kórházi záró jelentésben meg ott volt, hogy további terápiaként. Még a házi orvosom felhívta a korházi orvomat, hogy jól írta-e? Mert először a házi orvosom sem akarta felírni. Csak mivel a házi orvosom utasításba kapta, a kórházi orvostól. Igy köteles a házi orvos is felírni a tramadolt. És attól még nem vagyok drogos. És nem kell a másikat pocskondiázni. És igen normális munkahelyem van. És nem rúgtak ki azóta sem. És voltam többször is üzemorvosnál, és mindig meg kaptam az üzem orvosi paírt. Az utolsó üzem orvosi paprírt 3 hete kaptam meg újabb egy évre. És igen az üzem orvos is látta a tramadolt fel írva, és annak ellenére meg adta újabb egy évre az üzem orvosi engedélyt. 6-os és 9-es válasz író voltam, üdvözletem szép napot.
2022. nov. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!