Ez mitol van???

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 eves fiu vagyok 1 eve drogos uy miatt voltak sokszor panik rohamaim. Pszichologusnal 5 alkalommal voltam, az elso 6 honapban szinte minden nap panik rohamom volt a pszichologust ott hagytam 5 alkalom utan most a nyar elejen. Ezen a nyaron nem volt rohamom de a furcsa erzes ami egesz ido alatt volt az megmaradt. Nyaron enyhebb volt a furcs erzes azert mert eljertam itthonrol es nem koncemtraltam erre szereintem legalabbis ezert. Azelott a 6 honapban amikor rohamaim voltak akkor is voltak furcs erzesim csak nem annyira koncentraltam ra. Es akkor nem voltak annyira erosek es most ujra 1 honapja itthon vagyok most 3 hete naprol napra erosebbek lettek a furcsa erzesek es a mai napon mar annyira durva volt hogy nem tudtam masra koncetralni ingerult ideges feszult voltam nem volt kedvem semmihez/senkihez.....roviden tomoren a furcsa erzest nehezen megfogalmazva leirom:(furcsak a korulottem levo dolgok/emberek homalyos idegennek tunik + pl: fejfajasnal nem arra gondolok hogy pl natha hanem egybol be parazok es az agyverzesre gondolok es ez kb minden testi tunetnel igy van) Ezert szeretnem kideriteni hogy ezek a furcsa erzesek mitol lehetnek vagy mi lehet az a pszichologiai baj ami kivaltja ezt a furcsa erzest hozza teve a szervi bajok kizarva mivel 6 honapja voltam teljes testi kivizsgalason ha valaki ugyan ebben a cipoben vagy hasonloban tudna segiteni??????!!ELORE IS KOSZONOM!!!!

2021. okt. 2. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
ez így elsőre derealizációnak hangzik ami a generalizált szorongás tünete egyik tünete ebben az esetben
2021. okt. 2. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Hipochondria megspékelve kezdődő pánikra való hajlammal.plusz szorongás. kicsit foglald le magad, hogy ne legyen ennyi szabadidőd ezeken agyalni.valami hobbit keress +sok testmozgás. Plusz írj naplót, hogy melyik napon hogy érezted magad mit ettél ittál,volt e fronthatás stb.igy látatlanban senki nm fog diagnosztizálni, főleg itt. Szakembert keress.
2021. okt. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!