El fogok ajulni? Vagy ez mitol lehet? Veletek előfordult mar ilyen?
Figyelt kérdés
Akarhanyszor fel állok legtöbb esetben furan erzem magam és elsotetul minden de mégse ajultam el meg soha ha ez annak a tünete egyeltalan. De tegnap este pl amikor csak mentem előre akkor elsotetult minden előttem és nagyon megijedtem mert több ideig tartott és ugy éreztem hogy a hasam is kavarog meg ilyenek nem eszek mostanaban tul sokat mer nincs etvagyam. Ez annak a jele h el fogok ajulni? Nagyon felek mivel én meg sose ajultam el és nemtudom milyen erzes...:S és ha számít vmit nem iszok sokat ha igen energiaitalt vagy kolat mert a vizet nem birom meginni volt h hányingerem is lett a viztol:S2020. dec. 21. 05:47
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Hirtelen felállásnál nálam is előfordult. De ebből tanulva lassabban állok fel. Ájultam is már el egyszer, de nem ilyen formában. Amíg érzed hogy el fogsz ájulni, meg nem jól érzed magad, addig nagyon kellemetlen, és általában meg lehet érezni előtte. De miután elsötétül előtted minden, és elájulsz, onnantól megszűnik minden, nem érzékelsz semmit, nem fáj semmi. Még ha elesel és megütöd magad, azt se érzed. ( Csak utánna) Én a padlón kötöttem ki, beütöttem az állam, de semmire nem emlékeztem. Arról se volt fogalmam, hogy mennyi ideig feküdtem ájultan. Nem gondolok vissza rá úgy mint rossz emlék, mert nem volt annyira kellemeten, mint amilyen ilyesztő lehetett kívülről , és nem is félek attól, hogy újra megtörténik.
4/6 A kérdező kommentje:
De volt h tok lassan altam fel nem hirtelen akkor is ez van
2020. dec. 21. 09:42
5/6 A kérdező kommentje:
De koszonom a valszokat orvoshoz nem megyek mert apam azt mondta h ez semmiség jo mondjuk ő mindenre ezt mondja de amíg nem ájulok el nem sürgős sztemxdd
2020. dec. 21. 09:44
6/6 A kérdező kommentje:
És amugy lehet hulye kerdes de engem soha nem érdekelt ez a dolog ezért nem tudok rola semmit csak amit most irtal de én jobban feelek attol h mivan ha nem masodpercekig ajulnek el. Olyan van hogy vki így meghalt? Vagy több orara is elajult?
2020. dec. 21. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!