Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veletek is előfordult már...

Ruupi kérdése:

Veletek is előfordult már ilyen féle szomorúság, depresszió 1-2 anime miatt?

Figyelt kérdés
Kissé szinte már depressziós vagy 1-2 anime miatt. Sziasztok, azért írtam ide mivel körbe néztem és hasonlóakat igen de ilyen kérdést nem találtam. Név szerint megnéztem a Kuroko no Basuke-t és a Haikyuu-t és utánuk szinte üres voltam és ilyen kérdés volt is már, csak hogy azokban a kérdésekben az emberek azért érezték ezt mivel megimádták a sorozatot és lényegében hiányzott nekik csak hogy az én esetemben főképp ez a 2 sorozat után rájöttem hogy szinte hihetetlen mértékben irigy vagyok, (az irigy szó nem épp a legmegfelelőbb de mást sajnos nem találtam) viszont nem azért mert olyan profin kosaraznak vagy röpiznek ( ha valaki nem ismerné ez a 2 sorozat egy kosaras és egy röpis, mivel kissé sportos típus vagyok) hanem az egész úgy mond életükre vagyok irigy főképp a mindennapjaikra hogy egy csapat, egy olyan közösség tagja ( én egyéni sportágban vagyok szóval még sose volt "csapatom") hogy mindennapos edzésük van és hogy minden egyes percét élvezik (én eléggé tehtséges vagyok a sportágamban de sajnos nem tudom élvezni de már túl késő másba fogni) hogy akár más csapatokkal tartanak együtt edzőtáborokat hogy ott vannak egymásnak hogy abban a japán rendszerben élhetnek ahol a fiatalabbak tisztelik az idősebbeket és az idősebbek nem szemétkednek a fiatalabbakkal és ezek mellett még ha csak animék akkor is egyszerűen üres az életem. Szóval én evvel küszködök igazándiból már bánom hogy egyáltalán elkezdtem animét nézni. Egy kicsit szégyellem is magam de volt már hogy ez az egész annyira felzaklatott hogy potyogtak a könnyeim és ahányszor bevillan (naponta töbször is) olyan mint amikor elfáradsz egy edzésben és mintha egy nagy téglát raknának rád és alig bírsz mozdulni csak hogy itt olyan mintha a hangulatodra raknának rá egy téglát. Tehát ebben kérném a segítségeteket, szerintetek mit kéne tennem? Magamtól csak annyira tudtam jutni hogy abba hagyom az animéket és reménykedem hogy az idő majd feledtet. Nagyon megköszönném a válaszokat.

2017. aug. 30. 00:01
 1/2 anonim válasza:
Szia..az a helyzet, hogy én akkor voltam hasonló helyzetben, mikor megnéztem a Barakamon-t (a városi, kalligráfus srác megrekedt a munkában, és kiakasztotta egy kritikus, ezért egy kis faluba megy összeszedni magát.). Csodálatos volt látni azt az összetartást, azt a kedvességet, ami ott a falusiak között volt. hiába vagyok én is falusi, össze se lehet hasonlítani..Szerintem ha szereted az animéket, akkor semmiképp ne hagyd abba. Megannyi téma közül választhatsz, biztos találsz valamit, amit tudsz élvezni. Az alapján amit írtál, te egyszerűen csak szeretnél csapatba tartozni, és láttad ahogy az animében összetartanak, és kisegítik egymást. Azért fáj a szíved, mert te is erre vágysz. Ez ellen tegyél valamit. Az nem az anime hibája, hogy ilyesmik után vágyakozol. Ez a két sorozat csak az orrod alá dörgölte, hogy mi az amit szeretnél,de nincs meg neked. De ez csak saját vélemény, egyáltalán nem kötelező rám hallgatni. Remélem megoldódnak a gondjaid, és emiatt nem dobod el ezt a csodálatos műfajt. Ha esetleg nincs ötleted, nyugodtan írj, és küldök pár olyat ami nem a sportról szól,és nekem személyes kedvencem a remek történet miatt.
2017. aug. 30. 01:05
 2/2 BattleCat válasza:
Csak ne gondolkodd túl. Ezek csak animék. Előre meg vannak írva. A valóságban semmi sem ilyen egyszerű. Keresd a saját világodban azt ami boldoggá tesz.
2017. aug. 31. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!