Wechsler intelligenciatesztet magán pszichológusnál hol tudok úgy kitöltetni, ha csak én vagyok kíváncsi az eredményre?
Az online tesztekben és a Raven-féle progresszív matricákban (amelyeket a Mensa is használ) nem annyira bízom.
Az elsőt azt hiszem, nem kell magyaráznom, utóbbi pedig nekem túl könnyű volt, 131-134 közti eredmény jött ki.
A Wechsler többféle képességet mér, ezért szeretném kitölteni.
Egyetemre járok, de a szaktársaimhoz képest nagyon lassan haladok a tanulással. A környezetem lustának hisz... Pedig túlhajszolom magam, alig szórakozom és pihenek, ezért rendszeresen vagyok kimerült, fáj a fejem, szédülök, néha bal oldalt szúr a mellkasom (ez max. fél percig szokott tartani)... Normál súlyú vagyok, normális (nem túl zsíros vagy cukros) ételeket eszem, és heti 5-6 alkalommal futok 7,5 - 8 km-t. Ezek szerintem pszichoszomatikus tünetek lehetnek, de elmegyek orvoshoz is vele, hátha mégsem.
Azt szeretném megtudni, hogy csak gátlásos és stresszes vagyok-e, vagy valóban nem vagyok olyan értelmes. Ha a pszichológus szerint nem feltétlenül indokolt a vizsgálat, akkor is szeretném elvégeztetni, egyszerűen mert érdekel az eredmény.
Ez lehetséges, és ha igen, hogyan érdemes keresnem olyan (fizetős) pszichológust, akinél ki tudom tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!