Miért félek ennyire attól, ami még be sem következett?
Azért hülyeség ebben hinned, mert Nostradamus SOSEM írt évszámokat a jóslataiban. Mellesleg annyira érdekesen vannak megfogalmazva a próféciái, hogy abba mindent bele lehet magyarázni:)
Remélem sikerült valamennyire megnyugtatnom téged:) Kérlek, ne higgy el mindent, amit olvasol.
Sok sikert az érettségin, nekem is idén lesz:)
Miért félek ennyire attól, ami még be sem következett?
Válasz : mert ilyen alkat vagy. Ahogy én is. :)
Szóval nem vagy egyedül. Én 8 éve nem nézek TV-t és nem olvasok napilapokat. A hírektől is agybajt kaptam. Még más tolmácsolásában is. Van 2 gyerekem. Amikor azt hallottam, hogy egy 4 éves vak kislányt és az 5 éves testvérét a saját édesapjuk erőszakolt meg, illetve a nagybátyjuk és a nagymamájuk pedofíl orgiákat rendezett, ahova rendszeresen vendégeket is hívtak, azt hittem, hogy beleőrülök. Fuldokolva zokogtam. Többször is, ha eszembe jutott. Elkezdtem kombinálni, hogy a kiscsoportos kislányomat elrabolják, megerőszakolják és megölik... Mert ilyen gonosz a világ. És semminek nincs értelme, az emberek egymást ölik meg, erről szól minden.
DE!!! Eljutottam egy homeopátiával is gyógyító doktornőhöz. Már annyira fájtak a vállaim, hogy nem bírtam felemelni a kezem, állandó izomgörcsök, sokszor a nyakam sem mozgott már - a hagyományos orvosok nem tudtak segíteni, az akkupunktúra is kb 2 órára enyhítette a fájdalmaimat.
Soroltam a testi tüneteket a doki néninek, bőszen jegyzetelt, majd 1,5 óra múlva kinyögtem, hogy azt hiszem minemellett elmebeteg is vagyok, mert olyan félelmeim vannak, amikről tudom, hogy hülyeség, de mégis szinte pánikszerűen rettegek. Pl. a kisfiam a babkocsiban aludt a teraszon, de nem mertem elmozdulni mellőle, hátha átugrik egy kóbor kutya a kerítésen (210 cm magas amúgy a kerítés) és széttépi a gyerekem. Vagy képes voltam a tavasszal a kocsiban szundikáló kicsimet felébreszteni, mert ugyan a 20 fokban nem fázik és nem sül meg, de hátha egy elektromos hiba miatt kigyullad az autó és felrobban a benzintartály. Vagy soha nem mertem elmenni WC-re, csak ha mindkét gyereket vittem magammal, hátha beleesnek a teraszajtó üvegébe és elvágja a torkukat. (Fóliázott biztonsági üveg, ami egyben marad töréskor is...)
Roppantul szégyelltem magam. De a doktornő csak elmosolyodott és közölte, hogy akkor most megtaláltuk a nekem való alkati szert. Merthogy erre is van golyócska. :) És tényleg bevált.
Javaslom, hogy keress fel te is egy homeopata orvost. Nem vagy hülye, csak ilyen aggodalmaskodó alkat! Sokkal szebb lesz a világ, hidd el! :)
Nagyon köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat! Valószínű, hogy ez az év is el fog telni anélkül, hogy bármi történne! Nagyon reménykedek benne!!!!!!!!!! Különben 2030-ra is világvégét jósoltak, 2000-re is úgyhogy remélem most sem lesz semmi!!!!
Mindenkinek kellemes napot kívánok!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!