Hogy lehetséges ez?
Amitől padlót fogott, hogy a férfi nem vált el.
Semmi nem érdekelte se feleség se a férfi gyerekei. Ahogy előadta magát hányingerem lett.
Idézem:mit számít, hogy hazamegy és megbsza azt a dagadt, zsíros hajú tehenet, akinek folyik a csöcséből a tej ..én jobb qrás vagyok és engem szeret. Ha elvált a kölykeit hozzám nem hozza, maradnak az anyakocával.
Kétlem, hogy nem nárci. Csak és kizárólag a saját érdekeit nézte, nulla empátia.
A nárcik úgy gondolkodnak, hogyha tetszik nekik valaki, és az viszonozza ezt, akkor saját magukat kezdik el isteníteni, hogy igen, ők mennyire jók, hogy tetszenek a másiknak, de a másik is csak addig tökéletes, amíg ők így vélekednek.
Ha már valamilyen hibát találnak benne, akkor azzal magukat is le kéne értékelniük (mert ha a másik rossz, akkor ők miért vannak olyannal, hiszen ezáltal ők értéketlenné válnának), de azt nem tudnák elviselni. Ebben a helyzetben is az van, hogy nem tudja elviselni, hogy ő értéktelen a másik szemében, ezért beállítja magát áldozatként, hogy ő amúgy tökéletes, és a másikat értékeli le teljes mértékben, a másikat hibáztatja. Így megőrzi annak a hamis képnek a biztonságát, hogy ő értékes és tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!