Az lehetseges hogy koraszulottsegbol adodoan lettem panikbeteg szocfobias szorongasos depresszios? Kornyezeti tenyezo pl anyam eldobott kicseszett velem szar gyerekkor stb ezek lehetnek az okai?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 23:20
1/8 anonim válasza:
Koraszülöttség nem okoz pánikbetegséget, szociális fóbiát és depressziót... a szociális tényezők/ családi környezet/ traumás gyerekkor közrejátszhatnak a kialakulásukban.
2/8 A kérdező kommentje:
Az nagyszeru akkor ha normalis csaladi eletem lett volna talan nem kene szivnom basszamegazisten
2021. ápr. 21. 00:27
3/8 anonim válasza:
Ja valószínű, a normális szocializálódás, normális gyermekkor alap kéne legyen minden gyermeknek, hasonló cipőben járok, annyi hogy engem nem elhagyott hanem szimplán pokollá tette a gyerekkorom. Ki sem látok a depresszióból, konkrétan a szenvedésről szól az életem, szenvedek önmagamtól. Remélem találsz belőle normális kiutat/megnyugvást.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem a megnyugvas a halal lesz
2021. ápr. 21. 23:22
5/8 A kérdező kommentje:
Igy nem lehet normalis emberi eletet elni en meg nem tudom elfogadni hogy egy beteg szar vagyok
2021. ápr. 21. 23:23
6/8 A kérdező kommentje:
Annyit kattogok rajta inkabb kiszallok a jatekbol egyszeruen nem tudok mit kezdeni mar lassan 11 eve szivat eza sok szar hat en mar nem birom
2021. ápr. 21. 23:24
7/8 anonim válasza:
Ha szerernél beszélgetni, írj nyugodtan privátba, nekemis vannak minden nap öngyilkos gondolataim, de a dühöm nagyobb, próbálom úgy felfogni hogy velem nemfog kibaszni holmi szaros depresszió, remélem sikerül is így felfognom továbbra is, neked is biztosan segíthet valami, ne add fel ilyen könnyen.
8/8 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, annyi különbséggel, hogy nekem a szorongás mellé bizonyos fóbiák keserítik meg az életem, de olyan szinten, hogy azt kívülálló sosem fogja megérteni. Nekem anyámmal felemás a kapcsolatom, mert rengeteget köszönhetek is neki de mellé bántalmazott is rendszeresen. Nekem is írhatsz ha gondolod, és kérj segítséget szakembertől! Nem szégyen az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!