Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kellene segítséget kérnem?

Hogyan kellene segítséget kérnem?

Figyelt kérdés

Elég nehéz beismernem, de nem érzem jól magam mostanában, családi problémák, testképzavar, öngyilkos gondolatok. Ma jutottam el arra a pontra, hogy ezt nem csinálhatom tovább, mert nem lesz jó vége az egésznek.

Nincs igazán senki akivel tudnék beszélni. Talán az iskolámban az egyik tanár, de félek, hogy nem fog engem komolyan venni.

16/L

2021. szept. 26. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp olyan emberrel beszélj, akiben megbízol, esetleg fordulj szakemberhez, ha van rá módod :)
2021. szept. 26. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosodhoz nem tudnál fordulni? tovább fog küldeni szerintem szakrendelésre.
2021. szept. 26. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg egy rokonoddal beszélhetnél, ő komolyan fog venni és biztosan segítene neked, már ha van.
2021. szept. 26. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

" Talán az iskolámban az egyik tanár, de félek, hogy nem fog engem komolyan venni."

Azért egy próbát mindenképp megérne. Főleg, ha tud neked segítséget szerezni.

2021. szept. 27. 00:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel írtad, hogy nem igazán tudnál kivel beszélgetni, ezek a fő opciók: iskolapszichológus, nevelési tanácsadó (itt is van pszichológus), háziorvos.

Addig is ajánlom a kék vonalat ( [link] akik elérhetőek e-mailben, chaten és telefonon. A gép/vonal másik végén ülő önkéntesek és szakemberek nagyon segítőkészek, bármiről beszélgethetsz velük és leírják, hogy milyen lehetőségeid vannak személyes segítségre.

2021. szept. 27. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!