Ez tényleg elítélendő?
Meg a katasztrófa turizmust is támogatod ezzel, már-már legalizálod.
Az elhunyt(ak)nak is vannak személyiségi jogai, de gondolom te, vagy a te hozzátartozóid sem örülnének, ha a véres holttestedet a netre töltenék fel, amit bárki nézegethet.
Én elég lazán veszem a halál témát, de...
Ismerősöm mesélte, hogy amikor ment Pestre, elgázolt valakit a vonat, amíg várták, hogy elintézzék a szervek amiket kell, a fél vonat leszállt, és ment fotózni, videózni, hogy tudja majd mutogatni a haveroknak, ismerősöknek...
Nekem a kivégzés és kínzás ami durva ebben a sztoriban,az valamiféle szadizmusra hajazhat nálad.
A balesetek stb az se piskóta de mégsem tartom annyira durvának annak nézegetését. Ilyen képeket sokan megnéznek hiába is tagadják,de kivégzést,kínzást nem tudnék.
Én azt gondolom, hogy pusztán az oldal látogatása nem elítélendő. A motivációt nem ismerjük. Lehet, valakinek ez kutatási terület, azaz munka, valaki mondjuk pedig tudatosan így próbálja edzeni a lelkét, hogy azok a rossz dolgok, amiket a mindennapokban átél, ne döntsék le a lábáról. Persze, vannak olyanok is, akik ebben aktivitást látnak...
Amíg nem tudni, mi a katalizátor, felesleges ítélkezni, max jogosan azt lehet mondani, furcsa, és atipikus.
Én nem téged ítéllek el, hanem magával a jelenséggel van problémám, de nem is kicsi.
Azon túl, hogy nem szeretném, ha családtagjaimról bármilyen balesettel kapcsolatban ilyesmi képek vagy videók kerüljenek fel a netre (magaról sem persze), de ha te, mint (feltételezett) felnőtt hozzáférsz ezekhez a tartalmakhoz, akkor gyerekek is ugyanúgy hozzáférhetnek, vagy betegelméjűek, akik addig-addig néznek egy ilyen kivégzést, hogy ki is akarják próbálni, hogy tényleg ilyen-e a valóságban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!