Teljes idegosszeomlas és gyógyszerek: segíteni fognak? Boldogabb leszek vagy csak kevésbé szomorú?
Sajnos családi tragediak miatt eddig bírtam, nem megy tovább gyógyszer nélkül, már alig bírom ellátni magamat is. Gondolom ez súlyos depressziónak számít. Ongyilkos nem akarok lenni, viszont már eltelt 6 hónap és még mindig mindennap órákat bogok és duhrohamaim vannak.
Attól félek hogy a gyogyszerektol csak tompulni fogok ezért hiába hogy nem érzem majd a fájdalmat de az örömet sem fogom megtalálni.
Nagyon tévedsz 10 a szeretet sokkal több mindent megold mint a pszichológusok ún szakertelme, de nyilván erre senkinek nincs most ideje ezért vannak a gyógyszerek.
De köszi hogy nyomatekositod hogy kell segítség, ezzel tisztában vagyok mostanra én is.
Nem volt letámadás, valódi köszönet volt, csak te kepzeltel bele iróniát ezek szerint. De írásban máshogy hat.
A pszichologusokkal mondjuk valóban ki lehet kergetni a világból.
A kialakult válság abszolút helyhez kot nincs lehetőségem nagyon eljárni itthonrol.
De abszolút igazad van a düh fazissal kapcsolatban pontosan így látom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!