Mennyire normális amit művelek?
Alapból boldog életem van, minden rendben az életemben, vannak barátaim és a családom is fantasztikus. Egyedül akkor bukok ki, ha a családomban valakik veszekednek, vagy meghal/beteg egy ember, akit szerettem/szeretek vagy közel állt/áll hozzám.
Viszont, ha nem is minden este, hetente 2x-3x este, mindig sírok. De úgy a semmiből. Mikor egyedül vagyok a szobámban este, kiadom magamból, pedig előtte egy 5 perccel még tegyük fel hangosan nevettem a szüleimmel a vacsoránál. Miért van ez?? Annyira jól esik kisírni magam, pedig nem vagyok gyakran szomorú. Sőt, ritkán, azokban az esetekben, amiket felsoroltam. Ilyenkor, mikor sírok, csak még teszek rá egy lapáttal, hogy szomorú dolgokra gondolok és azt olyankor olyan jól esik kiadni. Ez normális vagy pszichés problémára vall? Van aki hasonló helyzetben van?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!