Miért vagyok állandóan ideges?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok pár éve, próbálták kezelni, sikertelenül. Mostanában sokkal durvábbra fordult a helyzet, annyira hogy a legapróbb dolgokon is nagyon felhúzom magam, mindenkivel üvöltök, verekszem és kocsi elé akarok ugrani. Szerintem ez már más mint depresszió. mi bajom van?2008. dec. 11. 12:01
1/4 anonim válasza:
Hát mivel ezek csak tünetek, amiket leírtál, így konkrétumokat nem igazán tudok írni :)
A leglényegesebb pont talán, hogy csak te tudhatod, hogy miért érzed magad rosszul. A helyedben írnék egy listát azokról a dolgokról, amik kihúzták nálad a gyufát, kezdve a legapróbbakkal. Ahogy haladsz a listán, szükségszerűen fel fognak bukkanni a mélyebb okok is. A válasz mindig benned van, az egyetlen kérdés csak az, hogy mennyire ismered magad :)
Peace
2/4 anonim válasza:
Egy vagy tobb feldolgozatlan boldogtalansag miatt lehetsz ideges, depresszios. Milyen volt a gyerekkorod? Voltak serelmeid gyerekkorodban? Te tudod, hogy miben, hogyan nottel fel, majd a kesobbi eletedet is.
3/4 A kérdező kommentje:
a gyermekkorom tökéletes volt mindig, a szüleim most is mindenben támogatnak és szeretnek, békében élünk együtt.
a baj az hogy más vagyok mint a többiek és állandóan beszólnak nekem az osztályban. és ezaz ami nagyon ki szokott borítani.
2008. dec. 11. 17:40
4/4 anonim válasza:
A depresszió egyik tünete lehet az idegesség. Én is így voltam, nő létemre nagyon agresszív lettem. Gyógyszert (antidepresszánst) kaptam. Terápiával is próbálkoztam, de az nem jött be illetve túl lassú volt, én meg már nagyon rosszul voltam, gyorsabb segítség kellett. Nem tudom, neked hogyan kezelték a depressziót. Ha gyógyszerrel, másik gyógyszert kell keresni, ha pszichoterápiával, talán az nem elég önmagában. Mindenképpen menj vissza a pszichiáterhez vagy keress másikat. Ne várd meg, míg odaugrasz a kocsi elé. Nagyon jó, hogy látod, hogy ez így nem normális helyzet. Fél gyógyulás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!