Bipoláris ember milyen munkát tud elvégezni? Nektek sikerül ezzel munkát találni?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok. Férfi. KB 6 éve diagnosztizâltak. Szorongok az emberek között.
Egy bipoláris ember milyen munkát tud elvégezni? Nektek hogy sikerült és milyen munkakörben? Jelenleg álláskeresőn vagyok, teljesen kétségbe esve. Van egy élettársam, félek, hogy el fog hagyni. Segítsetek.
2021. szept. 13. 23:45
1/5 anonim válasza:
Ismerősöm megváltozott munkaképességű. Olyan munkahelyen dolgozik, ahol hasonló emberek vannak.
2/5 anonim válasza:
Egész életembe sehol nem tudtam megálni a helyem.Sok munkahelyem volt. Szorongok emberek közt és évek óta bipoláris vagyok. Probald meg leszázalékoltatni magad. Aztán mellette el tudsz menni 4 órába talán. Én most segédmunkás vagyok,de ezt se szeretem már.Sok a depresszios fázisom is.
3/5 anonim válasza:
Én bipoláris vagyok, szedek hangulatstabilizátort, antipszichotikumot és szoronogásoldót az alváshoz. Így elég begyógyszerezve tudok dolgozni. Én általában hiper vagyok. Olyan munkát választottam ahol nem egy helyben kell lenni, hanem a fővárosban jönni menni autóval. Egész nap beszélgethetek, új dolgokat látok, stb. Ha depressziós leszek erősen akkor táppénre megyek, de az ritka.
4/5 anonim válasza:
Végzettséged mi? Amúgy éjszakai portás, éjszakai àrufeltolto,minimális emberi kontakt mindenhol van. Állásinterjún is el kell magad adni vhogy. Én is le vagyok százalékoltatva. 4oras munkahely van ahol hasonló emberek dolgozhatnak/védett munkahely. Én fordítok, de pl. Ha vidéken vagy a kertészkedés is jó ötlet.vagy állatokkal bánni. Lehet segély mellett bármilyen meló,de ha én férfi lennék tuti kamionos lennék tok egyedül,bár van csaj kamionos ismerősöm.szerintem egy jó szakmával jol járnál. Nagyon jól keresnek a festők,burkolok stb.
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem 3 diplomám van (mégis nézem ezt az oldalt mert sokszor felvidítanak a kommentek). Tanulni attól még tudsz, hogy bipoláris vagy, pláne ha hiper vagy. Ha depressziós akkor nyilván nehezebben, de lehet. Leszázalékolás szerintem hülyeség. Egy életre rajtad marad. Akkor hogy fogsz állásinterjúra menni? Első kérdés mivel vagy leszázalékolva. Mentális zavar. Ja akkor nem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!