Miért nem tudok sírni?
Hár egy ideje tapasztalom magamon hogy nem tudok sírni semmin sem.
Elég stresszes az életem ki sem látszom a problémákból és akármennyire szeretném nem tudok sírni.
Ez van már elég régóta.. kb 2hónapja kaptam egy nagyon rossz hírt és hírtelen el sírtam magam. De tartott kb 20másodpercig és azóta egyszerűen nem megy
Azelőtt sem nagyon sírtam de most még azt sem érzem hogy képesslennék a sírásra.
Napi szinten kapom a rosszabnál rosszabb híreket az életembe de semmi sem tud annyira meghatni hogy sírjak..
Mitől lehet ez?
Valami olyasmit hallottam hogy ez a lelki kimerültségtől van.. van igazság alapja?
Van 1 olyan dolog ami kegyetlenül megvisel még a többinél is jobban de nem tudok beszélni róla senkinek.. csak ide írhattam ki.. vajon attól lehet.?
Elfojtod, visszafojtod az érzelmeidet.
Ezt akár nagyfokú lelki trauma, vagy akár emiatt kialakult kimerültség is okozhatja.
Ha nem tudsz beszélni arról a bizonyos dologról, ami kegyetlenül megviselt, akkor le kellene írnod magadnak. Hátha ezzel kiírod magadból a problémát, és végre felszabadulnának az érzelmeid. A sírás azért jó, mert stresszoldó szelep.
Egyébként anyám halála óta - 5 éve - ugyanilyen lettem, mint te. Ugyan meghatódom, néha picit sírok is olyan érzelmes történeteken, amik áthatolnak a felépített érzelmi páncélomon, de közel sem annyira, és hosszú ideig mint rég. Igazi, megkönnyebbülést okozó sírásra már én sem vagyok képes. A húgomat kellett vigasztalni, és mutatni, hogy idősebb lévén mennyire erős vagyok, így visszafojtottam én is nagy részt az érzelmeim.
Nagyon sajnálom!
Én most megpróbáltam ki írni magamból
Nem tudom mennyire volt sikeres . Csak reménykedem hogy nem végleges ez az egész :(
Köszönöm.
Tedd azt.
Sőt, az elengedésben segíthet, ha
1) elégeted az adott papírokat (természetesen a biztonsági protokollokat betartva)
2) papír hajókat hajtogatsz belőle, és természetes nagy vízre, folyó, tóra bízod, hogy vigye el messzire a problémád.
3) összetéve megsemmisíted az adott probléma leírását.
Persze miután leírtad, tanulmányoznod kell, és miután megtaláltad a konklúziót, tanulságot, csak utána próbálod meg az elengedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!