Miért fontos a vallása? Alig gyakorolja ma valaki. De jön a Pápa, hátha tippet ad.
2021. szept. 10. 23:22
3/16 anonim válasza:
Mindenképpen keresztényt keress! Én is csak keresztényekkel javíttatom az autómat, mert az sokkal fontosabb, mint hogy jó szakember legyen.
Hogy nézne már ki, ha segít neked egy ateista vagy zsidó pszichológus, aztán meg nekik lehetnél hálás igazhitű létedre.
Belegondoltam és megborzongtam vala.
2021. szept. 11. 05:08
4/16 anonim válasza:
A pánikbetegség arról szól hogy a közvetlen környezeted nem te vagy mégis a környezeti genetikád miatt születtél oda melyben változások is voltak.
Tehát szeretnek még azonban ez is változhat a közvetlen környezeted is változhat de egyre jobban magadra hagyatkozhatsz..lehanyatlás..még a szeretetben is álszándékosulsz..mindez létezésedig hagyat magadra..
2021. szept. 11. 08:02
5/16 Senior Séf válasza:
Te a szívsebészt is kifaggatod a vallási hovatartozásáról, mielőtt a kése alá fekszel?
2021. szept. 12. 09:42
6/16 anonim válasza:
Ez valami olyasmi, mint a "keresztény" rock? Amikor túl béna vagy abban, amit csinálsz, de mégis ki szeretnél tűnni valahogy, akkor eléteszed a "keresztény" jelzőt?!
Miért baj, ha nem keresztény? Fasiszta vagy?
2021. szept. 12. 19:04
7/16 anonim válasza:
Jajj ne írd le hogy fasiszta még törlik ezt a lényegtelen, buta kérdést xD
2021. szept. 13. 08:57
8/16 anonim válasza:
Pechedre most ment el a pápa.
2021. szept. 14. 16:11
9/16 anonim válasza:
szerintem kerüld a pszichológusokat, egy áll tudomány, minden ami hasznos azt a bibliából vették, a többi meg maszlag, 'Két pszichológus kerékpározik az egyik elesik és nagyon csúnyán megüti magát, mire a másik leszál a kerékpárról a társa fejét az ölébe veszi, majd megkérdezi: - akarsz róla beszélni?' kb ennyi
2021. szept. 16. 07:08
10/16 DEZIRÉ129 válasza:
A "keresztények" pszichiátere a pap. Külön fülkében fogad, minden lelki bajodat kitárhatod, titoktartás terheli, megmondja mit tegyél, és ingyen van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!