ADHD-s lehetek felnőtt korban is?
Kiskoromban az voltam, mondván hogy ez gyermekkori adhd és felnőtt koromra kinövöm, jártam fejlesztésre egész ált. Suliban.
Tüneteim... ⬇️
4 szer buktam meg a gimnáziumban, majd végül feladtam és most nincs se szakmám se érettségim. Egyszerűen nem tudott érdekelni a tanulás.
Nem tudok megmaradni egy munkahelyen sem, vagy kirugnak mert lassú vagyok és figyelmetlen, vagy én mondok fel mert nagyon fárasztónak találom.
Nem tudom megjegyezni azt, ami nem érdekel.
Ha elmondanak nekem valamit 50 szer, van hogy rosszúl emlékszem, vagy nem is emlékszek hogy mondták.
Sokat alszok, vagy álltalában reggel fekszem le.
Pánikbeteg vagyok, állandóan agyalok és túlgondolok mindent.
Mindent halogatok.
Az időérzékem katasztrófa. Bár nem is nagyon tud érdekelni ha mondjuk elkések.
Ha ideges vagyok teljesen elveszítem a józan eszem, bántom magam, ütöm a betont, vagy öngyilkossági gondolataim lesznek.
Viszont... Kreatív vagyok, szeretek festeni és díszeket készíteni, bár hozzá teszem van hogy 2 hét mire elkészülök valamivel. Egyszerre több "alkotásba" si bele szoktam fogni.
Ami fontos számomra vagy érdekel azt megjegyzem, sőtt van hogy nagyon sok mindenre emlékszem, akár 15 éves apróságra amire már más nem. Pl hogy kiskoromban egyszer milyen virágot szedtem a játszótéren.
Nagyon félős vagyok és nem beszélek sokat, ellentétben egy adhd - s al.
Hamar elfáradok fizikailag is.
Nem érdekelnek a szabályok, persze ésszerű körökön bellül. Pl suliban is ha felidegesítettek órán vagy ha rossz jegyet kaptam képes voltam szó nélkül felállni és kimenni az osztályból, és még az ajtót is becsaptam. De ugyanezt megteszem a munkahelyen is, ha felidegesítenek ott hagyom a munkát és kimegyek rágyujtani.
22 Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!