Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felnőtt korban el tud torzulni...

Felnőtt korban el tud torzulni a személyiség, ha igen mitől?

Figyelt kérdés
Egy addig stabil személyiséget gondolok, egy ilyen minek hatására, hogyan tud torzulni?

2021. febr. 19. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Trauma miatt simán szerintem.

Gondolj bele, elég szélsőséges példa lesz, apuka vagy, van egy 2 éves cuki kisgyereked, egy gyönyörű feleséged aki épp a második lurkóval várandós. Valamilyen oknál fogca elveszíted őket, pl közlekedési baleset amit csak te élsz túl. Na, ezek után nem gondolom, hogy ugyanaz tud maradni az ember...

2021. febr. 19. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pl a drogoktól torzul. Na meg attól hogy teljesen kilátástalan az egész. Az életem egy folytonos szenvedés, és küzdelem - önmagammal. Amikor azt érzi az ember hogy nem tehet már semmit, és az élet minden területen kilátástalan - akkor lehet közel már a vég..
2021. febr. 20. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!