Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nárcisztikus személyiségzavart...

Nárcisztikus személyiségzavart hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés
Igen tudom pszichológus, de ha nincs rá pénzem, illetve azon felül? Hogyan lehet ezt legyőzni? Mert tudom, hogy a társadalom szemében ez egy negatív dolog és én is érzékelem, hogy nem jó irányba halad az életem...
2021. febr. 11. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Ha azod lenne, nem is tudnád beismerni
2021. febr. 11. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nárci vagy?
2021. febr. 11. 13:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Sokáig nem akartam beismerni, de mikor már nem egy ember mondja, és a tüneteket elolvasva egyazegyben magamra ismerek, akkor már én se lehetek olyan szűklátókörű, hogy nem ismerem be....
2021. febr. 11. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Nem vagy te nárci, csak szükséged van egy diagnózisra, amely megindokolja a sikertelenséged.
2021. febr. 11. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismeretlenként hogyan tudnánk neked segíteni? Először diagnózis kell, nem tudod elkerülni.
2021. febr. 11. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret, aztán önfejlesztés, tanulj, olvass, gondoljodj, próbalj változtatni, próbálj rájönni miért vagy ilyen. Sok embernek nincs pénze pszichológusra, utálom én is ha ezzel jönnek, de próbálj akkor a saját magad pszichológusa lenni, vagy kérj meg egy barátot akivel tudsz beszélgetni.
2021. febr. 11. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
7%

Honnan tudod hogy nárcisztikus személyiségi zavarod van? A nárcisztikus személyiségzavar az a köztudatban terjedt el, valójában nem létezik,

csak mivel, amit nem ismernek az emberek, vagy éppen ami egy viselkedési formához hasonlít azt megbélyegzik különféle diagnózisokkal, így kirekesztettnek érezheted magad. Érdemes lenne Almási Kitti videóit böngészned a youtube-n ö rengeteg mindenre választ fog adni neked, meglátod.

2021. febr. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!