Dancsó Péternek nárcisztikus személyiségzavara van?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 09:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
59 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ezt annyibol, amennyit mutat a videoiban, nem lehet megallapitani. Tudni kell, hogy az egesz munkassaga, amit youtube-on csinal, szinjatek mar, nem kell komolyan venni.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de rettentõen irritáló feje, beszéde és stílusa van.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de őszintén mondom, a legkevésbé sem értem, hogy miért sikeres.
A humora rémes, a beszédstílusa szintén.
4/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tűnik annak, de még csak önimádónak sem. Amennyit láttam belőle abban az álarcos szennyben, ott kifejezetten lámpalázasnak tűnt, bár attól még simán lehet vki nárci.
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak simán elrontotta a ,,siker" ugyanez van ha hirtelen valaki pl gazdag lesz.. és teljesen kifordul magából.
De tény hogy tipikus beképzelt alak, de ott van még Zsozé atya.. na azzal a palival ha egy szobába zárnak három perc alatt agyon verném az tuti
6/7 anonim válasza:
Azért sikeres, mert a népnek ez kell, ez a ripacskodás és cirkusz. Pont ezért a legnépszerűbb gémer csatorna a VR és még sorolhatnánk.
Viszont pont a műsor miatt egyáltalán nem tudhatjuk, hogy a való életben milyenek, mert ez nekik csak egy munka. Vannak akik a valóságban is ilyenek, de lehetnek szöges ellentétei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!