Alkoholról hogy lehet leszokni? Ki hogy tette le? Milyen tempóban lehet?
Azért 2-es mert minden erre esetleg alkalmas gyógyszerre rà van írva, hogy hosszú tàvon függőséget okoz. Az alkoholista meg a gyógyszerből sem tudna idővel mértéket tartani, mert függő. Ez egy betegség, amit nem azal lehet megoldani, hogy szertvàlttatnak vele. Rosszabb esetben meg jön a gyógyszerre ivàs, mivel kevés olyan alkoholista van, aki a kezelés első próbàlkozàsàra abbahagyja.
Le lehet pontozni, de én átéltem. Kb 10-szer voltam addiktológiàn, egyszer rehabon, szàmtalanszor pszichiátriàn és kb 4 pszichológust fogyasztottam el. Az utolsót is le lehet pontozni, de nincs olyan, hogy csak keveset inni. Függő, nem tud csak mértékkel fogyasztani. Italt se, gyógyszert se, drogokat se... Ez a betegség alapkritériuma.
Amíg nincs meg az elhatàrozàs, hogy befejezi saját maga érdekében, addig az atyaúristen is könyöröghet, meg hordhatja a legjobb kezelésekre a család, mert semmi értelme. Ilyenkor inkàbb magukat hordjàk el, hogy kapjanak segítséget, hogyan tudnak az alkoholistànak valóban segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!