Hogy lehet leszokni az alkoholról?
Azt gondolom,hogy baj van :(
Minden nap fogyasztok alkoholt.
Hol csak egy pohár bor, hol rövidital is lecsúszik mellé, és igen,van,hogy egy sima hétköznap is besikerül.
Nem jó dolog ez, és szégyellem is magam miatta, de utóbbi időben azt veszem észre,hogy várom,hogy délután 5 legyen,mert akkor fogyaszthatok.
Ha nem veszek itthonra alkoholt,akkor ideges vagyok,és várom,hogy másnap vehessek,hogy majd azt délután 5kor kinyithassam.
Nagyon gáz. Én nem ilyen voltam, újra a régi akarok lenni.
Akinek volt ilyen problémája, hogy jött ki belőle?
Köszi a segítséget. (és a normális válaszokat)
Most kell megfogni, mert még az elején vagy és a mennyiségek is alacsonyak. A tolerancia hamar kialakul, és kúsznak fel a mennyiségek.
A hogyan már problémásabb, sokan szeretnék tudni. Én nem hiszek a moderációban, aki képes szabályozni hogy mikor és mennyit iszik, annak nincs ilyen gondja. Ha képes lennél a moderációra, nem éreznéd hogy probléma van.
Szerintem az egyetlen út a totális megvonás.
Nincs "jaj csak egy sört, attól semmi bajom". Az első után mindig jön a következő. Itt jön a bibi, hogyan tereljük el a gondolatainkat az ivásról? Mindenhol isznak, minden filmben azt látod, mindenki épp iszik vagy másnapos (látszólag). El kell foglalnod magad, mert az unalom egyenes út az iváshoz. Kell egy csomó hobbi ami segít.
Sajnos mindezzel együtt sem garantált a siker, mert nagyon erős a kísértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!