Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Veletek is előfordul olyan,ami...

Veletek is előfordul olyan,amikor azon a helyen ,ahol már egyszer volt pánikroham,féltek oda visszamenni?

Figyelt kérdés
Pl. arra gondolok,hogy ha a szobában volt egy pánikrohamotok,akkor ott mindíg eszetekbe jut,és pánikoltok a helytől? Mi erre a megoldás,hogy ez elmúljon? Most nyugtatót szedek,a pszichiáterhez is van időpontom 2 hét múlva,de addig mit tegyek,hogy az adott helyen ne törjön rám a rosszullét? Elkerülni nem tudom a helyet.. Van még valaki így?

2021. szept. 7. 19:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De azért remélem azóta minden rendben,és már a jó hatását is érzed.Kíváncsi leszek nekem milyen gyógyszert írnak majd fel.
2021. szept. 7. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem használt, de önmagában nem teljesen elég, úgyhogy xanaxal "turbózom" a hatást. Valószínűleg Sertralinra le fogom váltani a közeljövőben.
2021. szept. 7. 21:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Nyugtatóval együtt írják fel ezeket a gyógyszereket?Vagy azt már előtte is szedted?
2021. szept. 7. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Azzal együtt szokták, hogy a kezdeti mellékhatások elviselhetőek legyenek. Aztán ideális esetben a nyugtató elhagyható akár egy hónap után is, ha megjött az antidepresszáns hatása, de aok esetben, mint pl. nálam is ezt a kettőt együtt használják tovább, ami persze nem a legideálisabb, de ha kell akkor kell. Azért egy xanax sem ördögtől való gyógyszer, csak megfelelő módon kell használni.
2021. szept. 7. 22:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Sokan nem szeretik a gyógyszeres megoldást,de ha más nem segít,inkább szedni fogom a gyógyszert ,ha azzal visszatérhetek a normális élethez...Mert így minden nap szenvedés,soha nincs jókedvem,bármi történik is.Egy madárcsicsergéses nyugtató zene,vagy egy séta ezen nem segít...
2021. szept. 7. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon jól látod a helyzetet, nem kell megijedni a gyógyszerektől, ahogy írtam vannak mellékhatásai, nem biztos, hogy az első bejön, de van megoldás mindig. :) Csak potitívan. :)
2021. szept. 7. 22:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ,hogy a válaszodat félig hasznosnak jelöltem,véletlen volt😐
2021. szept. 7. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmi baj. :)
2021. szept. 8. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!