Hogyan tartsam titokban?
Papírt nem szoktak adni. Legalább is én még nem találkoztam olyan pszichológussal (magán és TB-s) és pszichiáterrel (magán) aki adott volna papírt. Ha ambuláns ellátásra mész kórházba, akkor a pszichiáter valószínűleg adni fog papírt. Ahogy 1# is írta, az egyszerűen kidobod.
Az internet miatt felesleges félned. Csak az EESZT-be kerül fel, ahova te tudsz belépni Ügyfélkapuval. Azokhoz a pszichiátriai dokumentumokhoz csak pszichiáter szakorvosoknak van hozzáférésük - azaz a háziorvosodnak nem -.
Röviden: papírt kidobod, a neten pedig csak te és a pszichiáterek fértek hozzá.
18 éves vagyok. Én takarítom a szobámat, de akkor is kutakodik. Elég ha elmegyek hétvégén vagy későn érek haza és már át van pakolva az egész íróasztalom, szekrényem vagy bármi. Rendszeresen rendben tartom, nincs rendezetlenség, de ő akkor is pakol és kitalálja, hogy kiürítette meg kimosta a táskát, mert koszos volt, átrendezte minden iratomat mert nem voltak lefűzve rendesen...stb.
Akkor megnyugodtam, hogy legalább az EESZT-hez nem fér hozzá. És a tb kártyán sem tud semmit látni? Ő rendezi. Nem tudom hogy működik, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!