Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért láttom magan egyszer...

Miért láttom magan egyszer vonzóbbnak és másokor meg csúnyának?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy vannak néha olyan pillanatok amikor ha bele nézek a tükörbe vonzónak gondolom magam és aztán eltel egy hét vagy 2 és újra jön egy ilyen pillanat amikor bele nézek a tükörbe akkor meg nem tetszek magamnak. Ez képekkel is így van, néha depressziós is szoktam lenni lehet ez van hatással rám és azért gondolom magam csúnyának?

2021. szept. 6. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is van ilyen, én is depressziós vagyok.

Azt viszont nem tudom, hogy ezt a depresszió okozza-e, vagy sem.

2021. szept. 6. 23:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ha nem is tudom 100% ra a választ jó tudni hogy nem csak én érzek így.
2021. szept. 7. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert az észlelés kicsit átitatódik elvárásokkal, gondolatokkal, érzésekkel.

Aki pl lsd-zik ott ez nagyon nagyon így van, de kicsit normál állapotban is. Meg van aki érzékenyebb ebbe az irányba.

2021. szept. 7. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jah még. előző vagyok. Anorexia is ezen alapul, másképp észleli magát.
2021. szept. 7. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok énis érzek ilyet de csak ha ugy érzem hogy nem volt időm magamra. Pl rendbe tenni a szemöldököm vagy megmosni a hajam. Kifejezettem gusztustalannak tartom magam amikor 2 napja nem mostam meg. Nekem ezek a gondolatok mindig ahhoz köthetők hogyha elhanyagoltam magam. De sajnos aki pánik beteg szorong mellette 8 órában dolgozik és otthon szerető feleség és család anya is nem mindog jut idő arra hogy magával is törődjön.
2021. szept. 9. 15:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 szerintem ez is annyiban ilyen önképp szerű valami. Mert mondjuk ha elmennél túrázni egy hétre, akkor pláne nem lenne idő ilyenekre, de nem feltétlen kell, hogy szörnyűnek lásd magad ettől. Ez is ilyen mire áll be épp a szem normája dolog talán.
2021. szept. 9. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
pedig mégis undorítónak tartom magam ilyenkor
2021. szept. 10. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
En is igy vagyok vele. Neha 1-1nap azt latom hogy tok jol nezek ki, aztan 2 nap mulva meg.. hogy nez ez ki.. ki ez az idiota? Eleg hangulatfuggo.
2021. szept. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!