Apróságok, amiktől mások vonzóbbnak találnak?
Szia!
Bár ez apróság, de szerintem nagyon sokat dob egy nőn, ha eltalálod azt a színt ami a legjobban áll neked( pl. kék szemnél, a kék ruha jobban hangsúlyozza a szeszínt) és olyan ruhát, kiegészítőt hordasz.
Nekem például a piros szín áll nagyon jól és akárhányszor ilyen színű ruhát veszek fel, mindig bókot kapok, de azért ebből sem szabad túlzása esni.
A jó hajszín is sokat dob az emberen. A természet ritkán téved, nálam se nagyot, alapból barna hajam volt zöldes-barnás szemmel, mióta vörös vagyok többször dicsérik a külsőm és nekem is jobban tetszik az arcom, a pirosas árnyalatok a hajamban szép éles kontraszt an állnak a szemem zöldjével.
Illetve az is jó, ha az ember tudja, hogy élénk vagy pasztell színek mennek hozzá. Személy szerint nekem borzalmasan állnak a pasztell árnyalatok, ellenben egy csoportképen könnyen megtalálsz, általában rajtam van a legtöbb élénk szín 😂, de azért figyelek, hogy ne legyek szivárvány😅. Szerintem jól áll, mások megszokták, így marad ez egy ideig😇
Rajtam a legtöbbet az dobott, hogy megtanultam előnyösen sminkelni. Jól sminkelni előtte is tudtam, tutorialokon nőttem fel, olyan full glam sminket csinálok, hogy még a saját állam is leesik, de jól sminkelni és előnyösen sminkelni két külön dolog. Elkezdtem technikákkal kísérletezni, hogy mivel tudom leginkább kiemelni a vonásaimat minél kevesebb sminkkel. Mutatok példát:
Itt például különböző pirosítástechnikák vannak a videóban:
És szépen végigmentem a sminkem minden elemén amíg nem kaptam egy tökéletes, személyreszabott előnyös sminkelési technikát. Remélem ez segít. 😊
Ha nem zárkózol el a 'mű' dolgoktól, akkor a tartós, szálas 2-3D műszempilla szerinten nagyon feldobja az arcot, tekintetet. Így sminkkel sem kell bajlódni nagyon. Én nagyon szeretem, számomra egy "életmentő" dolog a sietős, önbizalomhiányosabb napokra.
Számomra magamon is és máson is ez, az a tuti 'hack', ami jelentősen meg tudja szépíteni az arcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!