Csajok! Ti melyiket találjátok vonzóbbnak? Ha valaki borotválkozik, kicsit borostás vagy esetleg szakállas?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 23:18
1/6 anonim válasza:
borosta,esetleg egy pici kecskeszakáll(már ha így hívják),de inkább attól függ,hogy kinek mi áll jól
20L
2/6 anonim válasza:
a borostásabb típus, eléggé szúr de a pasik jobban néznek ki így
3/6 anonim válasza:
A szakállat egyáltalán nem szeretem.
Vagy sima, vagy borosta, attól függ milyen arca van az illetőnek, mert van akinek a borosta nem áll jól.
4/6 anonim válasza:
tudományos tény, hogy a borosta mindenkit szexisebbé varázsol, és a bajusz mindenkit sokkal ijesztőbbé.
5/6 anonim válasza:
Én a simára borotvàlást, nem szeretem, ha az állandóan bökdöső botostától egy puszit sem tudok nyomni a srác/ffi arcára. Ettől persze még látványnak valakin jó. Viszont a bajusz és a szakáll valahogy eltöröl minden bennem lévő szexuális vonzalmat.
6/6 anonim válasza:
Csak bajusz az semmiképp. Nagyon hosszú szakállt se szeretem. Leginkább a borosta, az nagyon szexi tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!