Aki borostás/szakállas annak nem viszket a az arca?
Figyelt kérdés
Sokszor meghagyom a képem borostásra. De egy idő után akár mint csinálok vele viszket.
Higiéniás gondjaim nincsenek, sem lakóim.
Gondoltam arra hogy a port "gyűjti össze" de hiába mostam naponta többször is az arcom mégis ugyan az volt az eredmény.
Végén meg mindig megborotválkoztam...
2013. dec. 31. 23:10
1/6 anonim válasza:
Nekem begyullad alatta a bőr, szóval hasonló gondban vagyok...
2/6 anonim válasza:
én is minden reggel borotválkozok és viszket a pofám mint az állat
3/6 Grielean válasza:
Nekem csak akkor, ha fejet cserélek a borotvámon, akkor az új pengékkel az első borotválkozás után ilyen. Érdekes, de nekem utána sosincs ilyen gondom... a következő cseréig.
4/6 A kérdező kommentje:
De akkor mit csinálnak a borostások? Annyi embert látok borostával. Én is próbáltam már hogy nem borotválkoztam hanem nyírtam, így mindig maradt borosta a képemen. De így se bírtam sokáig...
2014. jan. 1. 00:22
6/6 anonim válasza:
Nekem se viszket, legyen az 1hónapos borosta, vagy még több
Külön nem mosom az arcomat, csak ha fürdök
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!