Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Édesanyámat beutalták belgyógy...

Édesanyámat beutalták belgyógyászatra úgy, hogy elmondtam a házirorvosnak, hogy mik a tünetek, amelyek egyértelműen neurológiai problémára utalnak, Huntington kórra, bár nem vagyok doki,de a felsorolt 15 tünet közül 10 min. illett édesanyámra.Kérdés?

Figyelt kérdés
A kórházban a belről elvitték neurológushoz de agyi ct-t vagy mr-t nem csináltak. De miért nem??? Egyértelmű hogy az agyával történt valami. A belgyógyászaton azt mondták hogy hát nem olyan könnyű innen mr-re elvinni. Ilyen létezik???

2021. aug. 26. 19:03
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem nem tartom kizártnak, hogy az oltás okozta nála az állapotromlást...
2021. szept. 4. 17:48
 32/39 anonim ***** válasza:
Mikor kapta? Melyiket? Az első vagy a második után volt állapotromlás?
2021. szept. 4. 19:12
 33/39 A kérdező kommentje:
Pfizert kapta, pár hónapja. Az első meg a második után sem volt közvetlen mellékhatás, a második után fájt egy kicsit a karja. Csak hát nem tudni, hogy ezek az oltások hosszútávon milyen hatást váltanak ki az emberekből. Azt olvastam, hogy a meglévő betegségeket mellékhatásként fel tudják erősíteni.
2021. szept. 5. 08:46
 34/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Az ország mely részében történt ez az eset veled? Megírnád nekünk?

2021. szept. 8. 15:22
 35/39 A kérdező kommentje:
Szolnok
2021. szept. 8. 18:27
 36/39 anonim ***** válasza:
53%

Ahhoz képest, hogy nekem szakkórházban CT, meg egyéb vizsgálatok után mondták ki a betegségen nevét ( és kezeltek), te hihetetlenül jólképzett GYK-s szaklevelező lehetsz. Gratulálok.

"Huntington jeligére."

2021. szept. 9. 16:30
 37/39 A kérdező kommentje:
Most ezt mire írod? Sajnos se ebben se a másik kórházban nem csináltak CT-t vagy MR-t. Én a tünetek alapján gondoltam erre, nem azt mondtam, hogy az van neki. De ha a kedves kórház vette volna a fáradtságot és csináltak volna vizsgálatot, akkor talán ki is derülne hogy mi a baj...
2021. szept. 9. 18:43
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is Szolnok megyei vagyok és az én édesanyámmal is furcsa dolgokat csináltak ugyanott írtam neked privit
2021. okt. 26. 18:44
 39/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi történt azóta, hogy van édesanyád?

2022. aug. 22. 03:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!