Édesanyámat beutalták belgyógyászatra úgy, hogy elmondtam a házirorvosnak, hogy mik a tünetek, amelyek egyértelműen neurológiai problémára utalnak, Huntington kórra, bár nem vagyok doki,de a felsorolt 15 tünet közül 10 min. illett édesanyámra.Kérdés?
Nem akarok szemét lenni, de...
Ugyan ki van akkor, ha valóban igazad van és huntington kóros? Mert hogy az kezelhetetlen betegség. Lesz egy diagnózis, ami nem demencia, hanem huntington, és ennyi. Kezelést ugyanúgy nem tudnak adni.
21.. Én vagyok a 20as
Tenyleg nem szemétkedek én se, de kívül álló könnyebben látja ezt, ha nem tesz hozzá érzelmeket, az érintettnek mindig nehezebb látni.
Ez így van. De nem kezdek el veszekedni. Szerintem az ottani dolgozokbol a munkájuk már kiolte a lelket, és akinek már mind1, annak az.. Kész..
Ezért mondtam hogy érzéketlenül kell látni. Mert a hozzátartozó sok érzelmet táplál és amiatt nem lát, de ez természetes
25#
Ezt megertem. Én amikor kórházban voltam, illetve mikor régebben a testvérem is, mi mindig úgy hagytuk el a kórházat, hogy a zarojelentesre nem volt pontos dolog írva. Írva volt valami diagnosztizált dolog, és hozzairtak hogy még még valami. Ez bosszantó, alairom, diagnosztizálás nélkül nehéz lehet elfogadni, főleg ezt az állapotot. Sajnálom ami veled történik, de kitartást!
És akkor mit fogsz csinálni?
A nővéreket pénzeld, akkor is, ha tilos, úgy, hogy más ne lássa. Nem jellemző, hogy gondoskodnak az elesett betegről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!