Édesanyámat beutalták belgyógyászatra úgy, hogy elmondtam a házirorvosnak, hogy mik a tünetek, amelyek egyértelműen neurológiai problémára utalnak, Huntington kórra, bár nem vagyok doki,de a felsorolt 15 tünet közül 10 min. illett édesanyámra.Kérdés?
Elhiszem, hogy bosszantó a helyzet, de még mindig jusson eszedbe, hogy bármennyire is indokolt lett volna, ők végeztek egyetemet. Lehet, hogy oka volt miért nem csinálták meg az említett vizsgálatokat.
Remélem nekik is elmondtad azt amit ide leirtal, tehát hogy milyen sulyossagu a dolog, hogyan változott, és részletezted. Ha ezt megtetted akkor a te dolgod itt véget ért, maximum kereshetsz másik dokit, vagy nyisd ki a szád az orvos előtt (nem kell durván, csak finoman szólj rá), hogy bizonyos vizsgálatokat hajtsanak végre.
(volt hogy ki kellett harcolnom egy beutalot mert a háziorvos az egyértelmű refluxot, laktozerzekenysegnek nézte, közöltem vele hogy azért nekem kell beutalo)
Most gonosz leszek, lepontozhattok, de így van..
Nagypapám tavaly meghalt, már nagyon rossz volt nézni amiket csinál, neki jobb így, nem kinlodik. Gondoljatok bele, egy magatehetetlen ember az élet már nem kell, neki sem jó, az illető is marcsak szenved, Te pedig torodsz vele, mert szereted, de közben te is csak szenvedsz.
Az élet normális körforgása, hogy aki már mentálisan vagy fizikailag nem tud életben maradni, meghal. Igen itt most nem is foglalkoznak a kérdező édesanyjával, de őszintén szólva ebben az állapotban, azért nem foglalkoznak vele, mert az édesanyja is csak kinlodik, meg az ápolók is. Igen, hagyni fogják meghalni sajnos, úgy mint nagyon sok embert, ez érzelmileg Meg terhelő lehet, hisz az edesanyadrol van szó, akit láthatóan szeretsz, de az orvos akkor nem tesz semmit, mikor tudja, hogy már nem is kell.
Sajnálom hogy ezt én közöltem Veled/Veletek, de ezt valakinek ki kellett mondania.
Ha kórházban hal meg még talán jobb, mert nem a karjaid között, a szemed láttára. Az én nagymamam, édesanyám szeme láttára halt meg... Láttam milyen állapotban volt, szarban!
Le lehet pontozni tényleg, de igazságot írtam sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!