Meg akarok halni, mi a franc ez?
Most meg akarok halni pár perc múlva nem. Idegrángásaim vannak, földhöz csapkodom magam. Ha túl sokáig maradok egy közösséggel az utcán sötétben szomorú, letört, depressziós leszek. Nem tartotta a szemkontaktust, senki nem figyelt rám. Elkezdtem zihálni, elfutottam, most is csurom izzadság vagyok. Csak sírni akarok és nem tudom megtegyem-e. Egyre súlyosbodnak ezek a tünetek, ok nélkül toporzékolok sokszor. Nem értem mi történik, mindenki eltávolodik tőlem, mindenki hazudik. Ideges vagyok, de egyben letört is, egyre erősödnek a gondolatok a fejemben, a késztetés, hogy pusztítsam el magam, mert nem vagyok fontos és értékes senkinek. Mi történik? Olyan leírhatatlanul furcsa. Ma is egy apró gesztus miatt örlődöm, de ez normális?
Ugye nincs velem baj? Csak meg akarok halni, mert felmértem hogy nincs esélyem sehol, nem érdemes várni ezzel. Nem értem
Valakinek súlyos tragédiák vannak az életében, és nincs ilyen problémája.
Neked vannak, ezért menj el orvoshoz.
Depressziós vagy és erősen szorongsz, ezenkívül valószínűleg pszichozisod is van, de ez még nem jelenti hogy skizofrén vagy.
Pszichiáterhez menj el minél előbb.
Már csodásan érzem magam, remélem nem tér vissza ez.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!