Akit szeretek annak párja van és gyereke meg akarok halni mert nem bírom ezt hogy amíg én szenvedek ő boldogan éli az életét velük. Mit kéne tennem?
Nagyon rég óta tart ez a dolog lassan 2 éve lesz hogy csókoloztunk. Nem lett belőle semmi. Most sem felejtettem még el én beleszerettem ebbe az emberbe pedig annyi idő el telt de egy perce sem tudom kiverni a fejemből.
Régen mikor kérdeztem azt mondta nem szereti, otthagyná. De mai napig nem tudom hogy hazudott e....
A közösségi oldalra teszik ki a képeket mennek ide oda a családjával öleli azt a nőt a képen olyan rossz ezt látni.
Amíg én szenvedek ő boldogan éli az életét és ha még talan nem is szereti nagyon úgy néz ki hogy jól elvan vele.
Nem tudom mit kéne tennem legszívesebben meghalnék.
K
Minek nézed ha 2 éve csak egy csók történt azóta semmi egyszerűen lépj tovább
Először is, ne rondíts bele más házasságába!
Két éve történt, felejtsd el és ne ringasd magad bele álomvilágba. Lépj tovább! Ne nézegesd a képeit! Tiltsd le őt és többé ne keresd!
Ne tedd tönkre más ember boldogságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!