Mit jelent az, hogy egyszerre meg is akarok halni, de a gondolataim másik fele a megoldást keresi, és hisz is a jóban?
Ilyen mindenkivel előfordul. És igen, hinni kell a jóban, és keresni a megoldást
gondolj arra a sok ezer emberre, aki a járványtól éppen ezekben a hónapokban hal meg. Ők bizonyára élni szeretnének, bármilyen nehéz is az élet...
Szóval legyél hálás érte, hogy élhetsz, bármilyen rossz is most a helyzeted.
De majd pont jobban leszek annak a tudatátol,hogy most mennyien küzdenek a vírussal....inkább elszomorító.
Utsó : utóbbi.
Van egy videó angolul -ha érdekel elküldöm - amiben elmagyarázzák a "depresszió" fogalmát.
Mindenki aki elkeseredett, depressziós, szorong így érez mint te. Én is így éreztem magam mikor ezzel küzdöttem. Nem azért akarják megölni magukat mert az annyira jó, hanem mert épp hogy ellenállásban vannak a jelennel, a helyzetükkel és kétségbe vannak esve hogy megoldást találjanak, de persze ez nem sikerül, és így abban reménykednek hogyha felhívják az emberek figyelmét öngyilkossági kísérletekkel , deviáns viselkedéssel, akkor majd megértik az emberek hogy tényleg mennyire szenvednek és segítséget nyújtanak, a kérésük ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!