Nyári depresszió? Van mèg valaki ilyen rosszul nyáron?
Szerintem èn telejsen fordítva működök, mert a legszebb és legjobb hónapokban vagyok magam alatt a legjobban.
Az évek során vettem észre és csak most realizáltam, hogy kb minden nyáron kivagyok kèszülve mentálisan.
Visszagondolva règebb, tini koromban is ebben a periódusban kapott el sírógörcs pitiáner dolgok miatt. Vagy ha ilyenkor kellett vizsgázzak, sokkal rosszabbul viseltem mint máskor.
Kèt ève a Montenegrói nyaraláson három napig tört rám a sírás alaptalanul. Az idèn szintèn, motivált lennèk mindenfèlèt csinálni de nincs kedvem, erőm és folyton valami bajom van, pl a párommal kötekszek, olyan dolgokat hozok fel amiket már évekkel ezelőtt megbocsájtottam neki, okolom a rossz kedvem miatt de belegondolva szerintem magammal van a gond.
Most, hogy kicsit kezd lehűlni az idő és nem süt a nap,kezdek èrezni kicsi javulást, már nem gyomorgörccsel keltem.
Hormonális probléma lehet vagy tényleg képes ilyen hatással lenni az emberre egy èvszak? 24n

Jó nagy adag szerelem, romantika, szeretkezés kellene neked, és semmi bajod nem lenne soha.Ragyognál mint a nap.:)))
32F

Nekem az augusztus és a vasárnapok általában ilyenek. Talán az az oka, hogy érzem a szeptember vagy a következő hét hangulatát, hogy ismét melóba kell menni, és úgy nehezebb pihenni is, vagy élvezni azt a maradék szünidőt.
A napsütés viszont segít, én mindig az esős időkben vagyok rosszul. Mondjuk az őszi napsütést sokkal jobban élvezem, mint a nyárit.

Előző jól mondja. Szép nyugodt az életünk MOST, és az ilyen nem értékeli!
Szomorú.....

Mad Max de jó akkor nem lesz
Benzin??? végre nem megy mindenki mit a mérgezett Egér egy kőkorszak ráférne már az emberiség re főleg a sok rohadt milliárd oskra

Pusztuljanak a gazdagok!!!!
Fuu de rühellem őket
Alig várom már, végre egyenlőség lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!