Mennyire érint rosszul titeket a karantén?
Kicsit több odafigyelést igényel tényleg a szociális kapcsolatok fönntartása. Szóval a megoldás, hogy figyelj erre oda. Eléggé biztonságos megoldás például, ha kiválasztotok egy másik háztartást és velük rendszeresen összejártok, de csak velük tényleg (és ők is csak veletek). Persze ha nem elég nektek a netes videós csevegés - nekem pl. elég. A kollégákkal társasozni is szoktunk erre kitalált honlapokat használva.
Egyébként az elmúlt hetekben én is egy kicsit kezdek érezni depresszió jellegű tüneteket, de ennek az oka nem a karantén, hanem hogy terhes vagyok és folyton émelygek már hetek óta. És már eléggé tele van vele a hócipőm. Az mondjuk lehet, hogy ha nem lenne járvány, több lehetőségem lenne segíteni magamon, de a fő problémán az sem változtatna.
Az én életemben annyi változott, hogy nem tudunk többnapos utazásokat szervezni a párommal, csak egynapos kirándulásokat.
Ezek is teljesen jók.
#1-es jól mondja, ne nevezzük karanténnak a kijárási korlátozást!
Egyébként mi is beszélünk gyakran telefonon, videón, néha összefutunk, igaz, kevesebbet most, mint a korlátozások előtt. E mellett kihasználom azt az előnyt, hogy több idő jut foglalkozni a házimunkával, illetve filmeket nézni. :)
Tényleg durva, hogy a sok pávián IQ-s karanténozik már egyéve, holott a megbetegedetteknek volt/van hatósági házi karantén.
A kijárási korlátozást meg a tilalmat hagyjuk is.
Elmélkedjenek a "karanténjukban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!