Túlságosan múlt-fókuszúan működöm, hogyan tudnék ezen változtatni?
Ilyenkor sajnálom, hogy nem szerkeszthető a kérdés. Még eszembe jutott az is (bár ez egy kicsit más), hogy a "kényszeres" scrollolásban is vétkes vagyok. Hajnalok hajnalán is igyekszem keresni valami tartalmat, meg hússzor befrissítem a Twittert, hátha történt valami az elmúlt fél percben. Hajlamos vagyok számomra teljesen érdektelen YouTube videókat is végignézni, mert fel vagyok iratkozva az adott csatornára. Ezen az utóbbin az elmúlt hetekben már sikerült javítanom kicsit, megnyitás előtt végiggondolom, hogy kell-e x meg y videó az életembe, és most már egész könnyen megy a szelektálás. Viszont összességében még mindig kissé elkeserítő ez az időrabló, ugyanazokon a dolgokon pörgő helyzet.
(A szocmédiát nem tudom és nem is szeretném kiiktatni az életemből, nagyon sok emberrel azon keresztül tudom csak tartani a kapcsolatot, illetve hamar informálódni bizonyos témákban, de minden más tippet szívesen fogadok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!