Lehet, hogy disszociációm volt? Ha nem, akkor mi volt?
Figyelt kérdés
Sétáltam, és eszembe jutott valami, ami még régebben történt, de nagyon rosszul érintett már akkor is. Szóval eszembe jutott, és elkezdtem pánikolni, kapkodtam a fejem, minden olyan fura volt. Aztán elkezdtem nevetni, és azt se tudtam merre megyek, de volt velem valaki szerencsére, aki figyelt rám. Úgy éreztem magam, mintha a lábam 1 méterrel előttem lenne, én meg csak utána megyek. Aztán elmúlt, de olyan fura érzés volt, el se tudom mondani.
Ne gondoljatok nagy dologra, senki se bántott vagy ilyesmi, csak egy számomra kellemetlen esemény.
2021. aug. 10. 22:48
1/2 anonim válasza:
Há igen ha tippelnem kéne ez valami pánikroham disszociáció keverék volt
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mit tegyek ellene?
2021. aug. 24. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!