Éreztétek már úgy, hogy túl sok mindent elmondtatok a pszichológusotoknak?
6-os vagyok.
9-es valaszoloval egyetertek. A legjobb es legmelyebb beszelgetesek abbol szulettek, amikor a pszichologussal kapcsolatos erzeseim kerultek elo. Volt, hogy vele almodtam, egyszer azt, hogy mennyire rosszul esett, hogy nem tegezodunk (a tudatalatti rejtelmei). Ezekkel olyan mely beszelgetesek indultak el, amiket nem is gondoltam volna.
A pszichologus soha nem kezdett el vedekezni, magyarazkodni, hanem probalta megerteni, hogy miert erzek igy, meg segitett megerteni sajat magam. Olyan kerdeseket tett fel, amiket magamnak soha.
A rajtunk valo kattogas: szeretnem eltanulni tole, ezt hogyan kell elkerulni :) amugy egy rosszul sikerult ulesunk utan mondta, hogy sokat gondolkozott azon, hogy mi ment felre, mire nem voltam meg felkeszulve.
En nem hiszem, hogy rolam beszelne masoknak. Masokrol sem beszel nekem. Nagyon tartja a hatarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!