Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztétek már úgy, hogy túl...

Éreztétek már úgy, hogy túl sok mindent elmondtatok a pszichológusotoknak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Engem inkább az zavart, hogy ilyen egyenlőtlen a kommunikáció, hogy neki kb max a nevét tudom, ő meg rólam szinte mindent. De arra mindig figyeltem, hogy ne osszak meg 100% ig mindent, mert van ami csak rám tartozik.
2021. aug. 9. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, de utólag mindig bebizonyosodott hogy nem volt túl sok.
2021. aug. 9. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Első, nem haverkodni mész oda, hanem hogy a problémád megoldódjon. Bőrgyógyászhoz is úgy mész hogy megmutatod a karodon a kiütést, arról meg hallgatsz hogy a hátad is tele van kiütéssel? Aztán az orvos ha hülye ha nem gyógyulsz meg...
2021. aug. 9. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
3-as nem kértem kioktatást, majd én tudom, hogy mik a céljaim, nem kell, hogy te ismeretlenül is megmondd.
2021. aug. 9. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Ja, mindenkinek alanyi joga hülyének lenni.. és sokan élnek is vele.
2021. aug. 9. 16:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ertem, amit az #1 valaszolo irt. Az elejen en is ugyanezzel kuzdottem: nehez volt (nekem) ugy beszelni, hogy nem tudtam, o mit es hogyan gondol. Lehet, oltari baromsagokat mondok, de o meg csak fel se huzza a szemoldoket. Kesobb, talan 1-2 honapja jartam hozza, amikor beszelgettunk errol. Elmondtam neki, hogy engem zavar ez az egyoldalusag. Erre o: ez az en idom, rolam van szo, nem rola :) ez azota is igy van. De most mar kevesbe zavar ez az egyoldalusag.

Ereztem-e mar azt, hogy sokat mondtam el? Ebben meg a #2 valaszoloval ertek egyet. Mindig feltett egy csomo kerdest utana. Amikor nagy kitarulkozasaim vannak, mindig megkerdezi, hogyan erzem magam a multkori alkalom utan. Van, amikor szegyenkent elem meg, hogy annyi mindent elmondtam. Vagy osszezavarodok, mert azt mondom, hogy nehezen bizok az emberekben, igy benne is, kozben meg ezt nyiltan megmondom neki :) szoval sok mindent elohoz egy-egy ilyen beszelgetes :)

2021. aug. 9. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de csak olyan esetben, mikor mégse akartam folytatni (pár alkalom után) a terápiát azzal a terapeutával.

A mostani (végre találtam egy jót) terapeutám bármit tudhat rólam! :)

2021. aug. 11. 21:14
 8/12 anonim válasza:
100%

Velem olyan történt, hogy megkerestem, hogy az adott problémával tud-e foglalkozni, ő kérte, hogy meséljem el részletesebben, majd megkértem, hogy nem járulok hozzá, hogy megossza mással. Nos ő kipletykált, mert felismerte az illetőt... De nevet vagy ilyet nem mondta, utólag láttam, hogy ismerősök Facebookon, bár akkor sem lenne joga szerintem...

Én egyébként ezt ismerőstől is hallottam, olyan volt, hogy felnőttként jelentgetett a pszichológus a szülőknek... Szóval én ezek után óvatos lennék, mit osztok meg. Jó nyilván, ha gyilkos lenne az illető, persze, hogy jelenti, de...

2021. aug. 12. 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Mindenki tudatositsa: a pszichológus nem fog ítélkezni rólatok, meg rajtatok kattogni.. Segít nektek!

És ha valami ketsegetek van, vagy nem bíztok benne, nem mertek elmondani valamit, szóljatok neki nyugodtan, ő azt megérti

2021. aug. 21. 16:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: sosem éreztem hogy sokat mondtam volna, azért voltunk ott hogy elmondja és segítsen
2021. aug. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!