Amikor túl sok idő töltök emberek között, öngyilkos hajlamaim vannak. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Direkt olyan munkát választottam amit egyedül gép előtt lehet végezni, hogy a lehető legkevesebb kontaktom legyen e beképzelt, gőgös, lekicsinylő fajjal, de még így is vannak napok, amikor túl sokan jönnek be az irodámba. És azokon a napokon egyszerűen nem akarok élni többet. Másnak is van ilyen fokú emberundora?
Igazából nem tudom mi más munkát vállalhatnék ahol nincs kontakt emberekkel és még elég humánus maga a munka.
2020. okt. 30. 09:09
2/3 A kérdező kommentje:
1
De csak a járvány miatt?
2020. okt. 30. 10:41
3/3 anonim válasza:
Nem. Előtte is otthonról dolgoztam. Nem is magyar cégnek dolgozom, de Borsodmegyében élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!