Mik a pontos tünetei a Borderline személyiségzavarnak ?
3. Válaszoló vagyok újra, azt olvastam még erről a szemelyisegzavarról, lehet családi bántalmazások miatt, traumák, és genetika is közre játszik.
Aki meg azt tanácsolja, hogy gyógyuljanak meg majd csak akkor lépjenek bárkivel kapcsolatba, az empátia hiányos lúzer, inkább a te fajtádat kellene elkerülni, mert együttérzés az nincs benned az biztos.
Miert kell egy kalap alá venni mindenkit aki ebben a személyiségzavarban szenved?
Itt is vannak fokozatok, van aki enyhén, közepes, és eléggé durva borderek...
Magyarországon az emberek 80%-a valamilyen személyiségzavarban szenved, ennyi erővel mindenki kerüljön el mindenkit.....
Nem?!
12, 13.
Szociális fobiám van. Sajnos néha olyan kor vagyok bunkó hirtelen amikor nagyon zavarban vagyok ezért ezzel leplezem. Nem direkt csinálom, hanem a legnagyobb zavart képzeld el ami létezik és lezárom egy bunkó kijelentéssel. Ez akkor volt inkább amikor erős volt a fobiám, mostanában nem annyira.
Persze lehet higy nálad nem ez van, csak talán a szorongásos táplálja az agresszív megnyilvánulásaidat. A fóbiádat ha van akkor alapból azt kellene kezelni.
Azt javaslom.. Ha ennyire felsz... menj egy szakemberhez
Még ingyen is van. Szval pénzbe sem kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!