Mik a pontos tünetei a Borderline személyiségzavarnak ?
En ezt a diagnozist kaptam 3 helyen is.
Amit a második ír, eléggé undorito...
Minden szemelyisegzavar spektrumon helyezkedik el, vannak enyhebbek, közepesek, és már elég durva tünetekkel.... Nem mindenki ugyanolyan, attól függetlenül h mindketten ugyanazzal a szemelyisegzavarral vannak diagnosztizalva.
Nálam : elhagyastol való félelem, ha nem néznek rám, mar attol tartok sokszor h nem erdeklem a másikat, nem hiszem h szerethető vagyok.
Nagyon gyorsan változik a hangulatom külső okok nélkül
Düh rohamok, amit nehezen vagy egyatalan nem lehet kontrollálni, ha felidegesitett valaki.
Identitás problémák,
Önsértő viselkedés,
Öngyilkossagi gondolatok, fenyegetések,
Amikor ideges vagyok sokszor disszocialok, vagy mintha nem a testemben lennék....
Ilyenek....
En egyatalan nem birom a kritikát elviselni.... Sajnos.
Ha nincsenek dührohamaid, akkor ún. "csendes" borderline lehetsz.
Ismertem olyan személyt, aki azt állította, hogy őt márpedig nem bántalmazták, aztán pár beszélgetés után kiderült, hogy fogalma nem volt a verbális bántalmazásról. Az anyja egy kőhideg nárcisztikus predátor volt, persze anyagilag mindent megadott a gyerekének, de különben érzelmileg lesz*rta.
Miért kell minden borderes ember kérdéshez azt tanácsolni, hogy menekülj!!!!
Én ettől nagyon rosszul vagyok
Én az vagyok, de nem saját akaratomból, pedig sok ember azt gondolja, hogy én döntöttem így
Minden borderes valami miatt lesz az, ami
Általában a család okok miatt, de ezt a család nem akarja belátni ( pedig egyes országokban büntetik az ilyen szülőket, itthon pedig a beteg embert, mert beteg)
Tudd, nem a te hibád, hogy beteg lettél
Egy nagyon jó terapeuta nagyon sokat tud segíteni
9 . A gyógyuláshoz először az okot kell megtalálni, hogy azt lehessen kezelni
De ha az ok nem hajlandó ebben segíteni, mert szerinte ehhez semmi köze, addig a betegnek nagyon nehéz gyógyulnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!