Gyógyíthatatlan impotencia esetén elfogadható az öngyilkosság?
"valószínű, hogy semmi nem fog"
Orvosnál voltál már? Vagy csak úgy találgatsz?
Nem. Egyrészt, nem szabad feladni, minden testi és pszichés okot végigzongorázni, kideríteni, mi lehet a háttérben. Másrészt, az impotencia nem jelenti azt, hogy innentől 0 lesz a szexualitásod. Nekem is volt, hogy depresszió miatt nem állt fel hetekig, de elélvezni akkor is el tudtam. Nem csak pénisszel lehet örömet szerezni a nőnek sem. Persze, nem akarlak hitegetni, az impotencia nagy csapás, és minimális esély lesz a szexre, de azt a minimálisat keresni kell.
De most a legfontosabb, hogy ne add fel, és mozgass meg minden követ, hogy kiderüljön, mitől van, és ha csak egy kis esély nyílik rá, hogy rendbehozható, meg kell próbálni.
Ha pedig mégis végleges a dolog, akkor is lehet még örömöt találni az életben. Nehéz lesz, lehet, hogy pszichológus is kell majd, de meg kell próbálni.
Szerintem aki lebenult az is impotens és még kerekesszék e is van. Sokan még így se lesznek öngyilkosok.
Te miért akarsz az lenni? Inkább fordulj Pszichiáter hét mert depressziós lehetsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!