Mit lehet akkor tenni, ha tudom, hogy az életem következő egy évére egyszerűen nincs energiám?
Túl sok mindent kéne csinálnom. Több elszántság és életenergia kéne, hogy haladjak egyáltalán de tudom, hogy én nem vagyok elég erős ehhez. De mégis muszáj lenne, hogy legyen belőlem valami, mert egy évet kihagyok (zak) egyetem előtt és gyakorolnom, dolgoznom, nyelvvizsgáznom, vezetnem kéne. De tudom, hogy nem bírok el ennyit mert mindezek mellett még IBS-em is van. De mégsem akartam jelentkezni valami kamu bölcsész szakra
19/F
Hagyjuk már ezt a kamu bölcsész dumát.
Állíts fel fontossági sorrendet, ami nem fér bele engedd el, mert lehet, hogy nem sikerül szétaprózódva semmit sem jól teljesíteni.
IBS-re:
Feküdj le 21:00 előtt, kelj fel 6:00 körül. Reggel, délelőtt az ember motiváltabb, jobban tud haladni a teendőkkel. 2-4 hét lehet szükséges, amíg a test átáll az új ritmusra.
Iggen, gondolkoztam ezen is hogy 10 előtt lefekszek, 2 liter víz, nincs telo lefekvés előtt.
Megpróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!