Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha létezne egy gomb amivel...

Ha létezne egy gomb amivel fájdalom nélkül meghalhatsz megnyomnád?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy olyan gomb amit ha megnyomsz azonnal fájdalom nélkül meghalsz megmyomnád? És ha igen miért?

2021. aug. 1. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Depressziós vagyok, szóval igen. Meg.
2021. aug. 6. 20:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg!
2021. aug. 7. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a pillanatban!
2021. aug. 8. 18:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... hááát...

Embernek nem való mennyiségű tanulás árán végre úgy néz ki, "meg tudok tapadni" a szakmámban, ráadásul jelenleg multinál dolgozom, ami a fő vágyam volt karrier terén.

Ismerkedem egy férfivel is.

Apumnak, a párjának, az említett férfinek és a jó barátaimnak hiányoznék, fájdalmat okoznék.

Ugyanakkor Aspergeres vagyok, ami sok dolgot megnehezít, a logikai készségem miatt vagy benn tudok maradni a szakmámban, vagy nem. Annyi BNO-kódom van 28 éves létemre, amennyi a Nagyszüleimnek volt 70 éves korukban.

Egy-két évtizeden belül hatalmas problémák lesznek a globális felmelegedés és a migráció miatt, tehát globálisan se látom pozitívan a jövőt.

Inkább... eltenném azt a gombot.

2021. aug. 8. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, én is aspergeres nő vagyok!!!😱 egyébként én csak akkor nyomnám meg ha a szüleimnek ezzel nem okoznék fájdalmat, törlődjön az emlékem a fejükből mintha soha nem is éltem volna. Na akkor megnyomnám. De tudok biztos és fájdalommentes módszert szóval akkor úgy is megtettem volna. De nagyon úgy néz ki hogy addig nem tehetem meg amíg ők élnek mert nem akarok ekkora fájdalmat okozni. Pedig rossz nekem.

25/n

2021. aug. 8. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Na, ha ki tudnám törölni magam az érintettek fejéből, akkor szerintem megnyomnám. Miután meghaltam, már nem tudok róla, hogy halott vagyok, már nem tudom siratni magam. Ellenben a jövő tartogat fájdalmakat, nehézségeket.
2021. aug. 8. 22:15
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk én azért a túlvilágban is hiszek, szóval hiszem hogy nem csak annyik vagyunk hogy élünk és meghalunk, hanem van lélek.
2021. aug. 8. 22:57
 18/22 anonim válasza:
96%
Bárcsak lenne ilyen gomb!Napok óta azon töröm a fejem, hol tegyem meg.Altatóban gondolkozom. Ha itthon, kinek kell eltakarítania a mocskot, ami marad? Ha keresek egy elhagyatott helyet és véletlenül túl korán rámtalál pl. egy kutyasétáltató, akkor csak egy vegetáló emberi roncs marad, mert megpróbáltak megmenteni. Mit tegyek?
2021. aug. 11. 10:42
 19/22 Sheila válasza:
96%
Azonnal nyomnám! Te is?
2021. aug. 15. 19:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2021. aug. 16. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!