Miért érzem ezt ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Úgy érzem, hogy belefáradtam az életbe, és csak aludni szeretnék. Nem bírom tovább elviselni azt sem, hogy az emberi élet túlságosan korlátozott. Fárasztó a testemben lenni. Nem érzem magam szabadnak. Az élet szinte csak kötelezettségekből áll. Elszomorít, hogy nem tehetem azt mindig, ami jól esik, nem élhetek úgy, ahogy jól esik. 25 éves vagyok, de belefáradtam ebbe a fajta létformába. Úgy érzem magam, mint egy fáradt idős ember, aki már csak aludni szeretne. Olyan, mintha 100 évet leéltem volna a földön. Eljutottam arra a pontra, hogy semmi kedvem tovább folytatni az életemet, mert elég volt belőle ennyi bőven.2021. júl. 23. 10:57
1/10 anonim válasza:
Néha nem ártana kikapcsolódni, ismerkedni emberekkel, nyaralni. Nem csak a munkahely és a négy fal között ingázni.
2/10 A kérdező kommentje:
Szoktam, de mégis azt érzem, hogy nincs kedvem tovább élni.
2021. júl. 23. 11:06
3/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező, depressziós tüneteknek hangzik az állapotod a leírtak alapján. Van lehetőséged pszichológust vagy pszichiátert felkeresni? Ő tudna segíteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy céljaim sincsenek, és semmi olyan célt nem találok, amiért azt gondolnám, hogy érdemes lenne elviselni azt a fájdalmat miatta, ami az emberléttel jár.
2021. júl. 23. 14:52
6/10 A kérdező kommentje:
Azt érzem, hogy megértem a megsemmiseülésre.
2021. júl. 23. 14:52
7/10 anonim válasza:
Ezt a depresszió érezteti veled. Pszichiáter fel tud írni megfelelő antidepresszánst, amitől a negatív gondolataid és ürességérzet is csökkenni fog és kreatívabban tudsz a világra nézni és új célokat találni. Az élet nagyon értékes, ne pazarold az idődet arra, hogy hagyod magad legyőzetni a betegség által.
8/10 anonim válasza:
"Az élet szinte csak kötelezettségekből áll. Elszomorít, hogy nem tehetem azt mindig, ami jól esik, nem élhetek úgy, ahogy jól esik." Ki vagy mi akadályoz?
9/10 Senior Séf válasza:
Tudom, nem fogod elhinni, de ez a felborult bélflórától kialakuló depresszió következménye.
10/10 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok, semmi értelmét nem látom az életnek, na meg úgy objektíven nézve sincs szerintem önmagában semmilyen célja véleményem szerint. Bár
mit csináltam én is, akárhogy kerestem az emberek társaságát, kikapcsolódtam, kirándultam, önmagában semmin se változtatott. Ez csak egyfajta figyelemelterelés a nyilvánvaló rosszról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!