Hogyha egy háziorvos ellátási területen kívülről is átvesz, azt jófejségből teszi, és így nem is "illik" betegnek lenni, főleg fiatalon, vagy mehetek hozzá, ha rosszul érzem magam?
Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 00:03
1/4 anonim válasza:
Persze hogy mehetsz hozzá ha nem érzed jól magad. Nekem szintén így van háziorvosom.
2/4 anonim válasza:
Hogyne mehetnél, ugyanúgy pénzt kap utánad is, mint másért.
3/4 anonim válasza:
Nekem is így van mert akihez tartoztam kishíjján megölt. Mehetsz nyugodtan attól hogy jó fej az orvosod :) nem dísznek vállalt.
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy nem illik betegnek lenni főleg fiatalon? Én nagyon fiatal vagyok és 4 féle betegségem van. Persze azt értékelem ha egy olyan orvos fogad akihez nem tartozom, de biztos hogy nem bánom meg. Vannak flegma orvosok is de szerintem a szakmai tapasztalat jobban számít, de egyébként egyre több a rezidens is akik jók a szak területükön. Úgyhogy menj csak el szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!