A depresszió miért okoz olyat, mintha fájna az ember mellkasa szíve?
Igen
Semmi baj a szivemmel
Ha valóban nincsen szervi problémád, ‘megnyugodhatsz’. Pszichoszomatikus tünetként keress rá Google-ben.
Ha hosszabb távon érzed így, mindenképp keress fel egy szakembert/szólj szüleidnek róla.
Egy pszichológus segítségével sok mindent megtudhatsz önmagadról, a probléma eredetéről, és együttesen megoldást is kereshettek rá. Amennyiben ez nem opció, beszélgess a problémáidról BÁRKIVEL, akiben megbízol, vezess naplót, írd ki a problémáidat, vagy írd le egy papírlapra, és utána tépd szét.
A lényeg, hogy keress egy olyan helyet, (nem feltétlen fizikai értelemben), ahol meg tudod nyugtatni önmagad, és ezt a lelki egyensúlyt próbáld megtartani, bármilyen nehéz is.
Remélem, tudtam segíteni.
Igen, de nem akarom elmondani, traktalni már a családom vele, gy szer elmondtam nekik mi az ami gyötört,gyogyszert is szedek, állandó sírógörcs kerülget és tudom az okát.
Na most a gyógyszerek az okot nem szuntetik meg csak a testi panaszokat.
De nekem a testi panaszok is ott vannak emellett
De a megszűnes gondolata folyton jelen van.
Nem tudom meddig húzom még îgy meddig bírom, de megváltás lenne a halál ezt érzem már 2 éve lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!